Министерот за внатрешни работи Тошковски: Побарав од службите професионално да го расчистат случајот

Министерот за внатрешни работи во техничката влада Панче Тошковски, кој доаѓа од ВМРО-ДПМНЕ, на социјалните мрежи напиша … Продолжи со читање Министерот за внатрешни работи Тошковски: Побарав од службите професионално да го расчистат случајот