Министерот Наќе Чулев потврди дека сака да го земе Синиша Алексовски во МВР

Министерот за внатрешни работи во техничката влада Наќе Чулев денеска ги потврди пишувањата на „360 степени“ дека … Продолжи со читање Министерот Наќе Чулев потврди дека сака да го земе Синиша Алексовски во МВР