Министерот Кренар Лога се заканил со оставка откако предлог-законот за амнестија не поминал на владина седница

Владата, на денешната седница, констатирала дека постои потреба од дополнително усогласување на предлог-законот за амнестија со надлежните … Продолжи со читање Министерот Кренар Лога се заканил со оставка откако предлог-законот за амнестија не поминал на владина седница