Министерката за култура ја разреши Шаќири Марковиќ од в.д. директорка на Театар „Комедија“ – вработените не се согласуваат

Според решението Шаќири Марковиќ водела и завршила дисциплинска постапка против вработени во време на изборен процес До … Продолжи со читање Министерката за култура ја разреши Шаќири Марковиќ од в.д. директорка на Театар „Комедија“ – вработените не се согласуваат