Министерката Ангеловска негира дека знаела за пропаѓањето на Еуростандард, дел од парите искористила претходно за да купи стан

Министерката за финансии Нина Ангеловска ги демантира информациите во врска со повлекување на нејзините средства од Еуростандард … Продолжи со читање Министерката Ангеловска негира дека знаела за пропаѓањето на Еуростандард, дел од парите искористила претходно за да купи стан