Милошоски, Николоски, Пандов… се гласачи во Бугарија, ВМРО-ДПМНЕ демантира дека тоа се нејзините функционери

Каракачанов објави дваесетина имиња на бугарски гласачи, кои се исти како и имињата на поранешни и сегашни … Продолжи со читање Милошоски, Николоски, Пандов… се гласачи во Бугарија, ВМРО-ДПМНЕ демантира дека тоа се нејзините функционери