Милошоски на седницата на собраниската комисија донесе макета од Димитров

Денеска пропадна уште еден обид, Комисијата за надворешна политика со која претседава пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Милошоски, да … Продолжи со читање Милошоски на седницата на собраниската комисија донесе макета од Димитров