Милошоски го кочи испраќањето на петмина професионалци од МНР за амбасадори

Во Собранието веќе цела седмица секојдневно се откажува и презакажува седницата на Комисијата за надворешни работи на … Продолжи со читање Милошоски го кочи испраќањето на петмина професионалци од МНР за амбасадори