Милков од Брисел: Му кажав на Османи дека и Бугарија сака да биде дел од процесот на уставни измени, чекаме одговор

Ние би сакале да бидеме дел од овој процес за да се одвива непречено и би сакале … Продолжи со читање Милков од Брисел: Му кажав на Османи дека и Бугарија сака да биде дел од процесот на уставни измени, чекаме одговор