Милан Радоjчиќ призна: Јас го организирав нападот на Косово

Причината за враќањето на Косово била „да се охрабри народот во отпорот кон режимот на Албин Курти“ … Продолжи со читање Милан Радоjчиќ призна: Јас го организирав нападот на Косово