МЕПСО се соочува со кибернапад, од компанијата уверуваат дека мрежата и снабдувањето со струја не се загрозени

Од компанијата истакнуваат дека инцидентот е пријавен кај сите надлежни институции согласно препораките и правилата за кибербезбедност … Продолжи со читање МЕПСО се соочува со кибернапад, од компанијата уверуваат дека мрежата и снабдувањето со струја не се загрозени