„Меѓународен сојуз“: Девет години затвор за Боки, ослободителна пресуда за Ременски

Обвинителството во овој процес тврдеше дека под превезот на невладината организација, двајцата бизнисмени Силјан Мицевски од градежната … Продолжи со читање „Меѓународен сојуз“: Девет години затвор за Боки, ослободителна пресуда за Ременски