Медицински екипи од други градови на „стенд бај“ за самитот на ОБСЕ

Од Министерството за здравство велат дека нема да има никакви пречки во испораката на здравствената заштита на … Продолжи со читање Медицински екипи од други градови на „стенд бај“ за самитот на ОБСЕ