Меџити: Влезот на Алијанса за Албанците во Владата би бил за спас на Артан Груби

Не гледам причина кога е останат само еден буџет да се реализира, година пред изборите некоја опозоциона … Продолжи со читање Меџити: Влезот на Алијанса за Албанците во Владата би бил за спас на Артан Груби