Меџити вели дека го разрешил директорот на Кардиохирургија зашто имало „големи злоупотреби“

Разрешениот Јовев е кардиохирургот кој го предводеше тимот што ја направи првата трансплантација на срце во земјава. … Продолжи со читање Меџити вели дека го разрешил директорот на Кардиохирургија зашто имало „големи злоупотреби“