Меџити нема покана за митингот на ДУИ во Чаир: Прават списоци и притисоци во администрацијата

Потпретседателот на ДУИ вели дека вработени во администрацијата добиваат закани дека ќе им се сменат работните места, … Продолжи со читање Меџити нема покана за митингот на ДУИ во Чаир: Прават списоци и притисоци во администрацијата