Меџити го разреши кардиохирургот Јовев кој ја изврши првата трансплантација на срце: Нема веќе директори кои седат и спијат

Овие се транзиторни, минливи позиции и функции. Нема некој засекогаш тука бесмртен да биде, ниту јас ниту … Продолжи со читање Меџити го разреши кардиохирургот Јовев кој ја изврши првата трансплантација на срце: Нема веќе директори кои седат и спијат