Маврово-Ростуше и Центар Жупа добија градоначалници

Во Центар Жупа за единствениот кандидат Аријан Ибраим од ДПТМ гласале 3 340 гласачи од вкупно 3 … Продолжи со читање Маврово-Ростуше и Центар Жупа добија градоначалници