Матурантите бараат да им се намали материјалот за полагање државна матура

Матурата ни тропа на врата, учениците треба да се подготвуваат. Така што оваа недела би очекувале одговор. … Продолжи со читање Матурантите бараат да им се намали материјалот за полагање државна матура