Материјалните докази зборуваат на истиот јазик како и осомничените, вели Бубевски за истрагата за убиствата на Вања и Панче

Тече истрагата за убиствата на Вања Ѓорчевска од Скопје и Панче Жежовски од Велес, кои ја потресоа … Продолжи со читање Материјалните докази зборуваат на истиот јазик како и осомничените, вели Бубевски за истрагата за убиствата на Вања и Панче