Масовна излезеност на 8 мај е одговорот за црните сценарија што ги кова власта, рече Мицкоски во Кичево

Излезот, како што рече, власта во гледа во две сценарија – бојкот на изборите и великодушни понуди … Продолжи со читање Масовна излезеност на 8 мај е одговорот за црните сценарија што ги кова власта, рече Мицкоски во Кичево