Машко бебе е првата принова во 2023 година, се роди на скопска Гинекологија

Една минута по полноќ, точно во 00:01 часот, се роди првото бебе во новата 2023 година на … Продолжи со читање Машко бебе е првата принова во 2023 година, се роди на скопска Гинекологија