Масакар во Цетиње: Напаѓач убил десетина лица поради семеен конфликт

Почина мажот кој отвори оган со огнено оружје кон сограѓани во Цетиње, денеска нешто пред 16 часот. … Продолжи со читање Масакар во Цетиње: Напаѓач убил десетина лица поради семеен конфликт