Марш во центарот на Скопје по повод Денот на независноста на Украина

Одбележувањето во Скопје го организираа Амбасадата на Украина и Здружението на Украинци „Лесја Украинка“, а пред „Алеја … Продолжи со читање Марш во центарот на Скопје по повод Денот на независноста на Украина