Марија Јаничевска е предлогот за директорка на ОТА

Како што информира претседателката на Комисијата за прашања на изборите и именувањата, Марија Георгиевска, за функцијата директор … Продолжи со читање Марија Јаничевска е предлогот за директорка на ОТА