Марихуана, дигитални ваги и пари пронајдени при претрес во прилепскиот затвор

Во рамките на акцијата, претрес бил извршен и во викенд-куќа во близина на прилепскиот затвор, која е … Продолжи со читање Марихуана, дигитални ваги и пари пронајдени при претрес во прилепскиот затвор