Маричиќ: Вратата за учество на ВМРО-ДПМНЕ во разговорите за уставните измени останува отворена

Овој процес, посочи вицепремиерот за европски прашања, е од интерес на државата и рече оти е убеден … Продолжи со читање Маричиќ: Вратата за учество на ВМРО-ДПМНЕ во разговорите за уставните измени останува отворена