Маричиќ: Лица од предметите на СЈО се жалат во Стразбур, ама тоа не значи дека важи колективната аболиција на Иванов

Според министерот за правда, апсолутна шпекулација се информациите за евентуални последици по тековните предмети пред домашните судови, … Продолжи со читање Маричиќ: Лица од предметите на СЈО се жалат во Стразбур, ама тоа не значи дека важи колективната аболиција на Иванов