Маричиќ: Кога ќе се отвори официјален македонски клуб во Благоевград, ќе бидеме таму – нема да одиме на секаква приватна иницијатива

Маричиќ посочи дека отворањето на клубот „Никола Вапцаров“ во Благоевград е приватна иницијатива, а дека владините претставници … Продолжи со читање Маричиќ: Кога ќе се отвори официјален македонски клуб во Благоевград, ќе бидеме таму – нема да одиме на секаква приватна иницијатива