Манолева: Хируршките клиники ќе работат со една сала во две смени и ќе се оперираат итни и пациенти со закажани операции

Таа вели дека било договорено, на пример, да работи една наместо две операциони сали, но во две … Продолжи со читање Манолева: Хируршките клиники ќе работат со една сала во две смени и ќе се оперираат итни и пациенти со закажани операции