Манчевски на местото на Рашковски во Генералниот секретаријат на Владата?

Досегашниот министер за инфорамтичко општество и администрација Дамјан Манчевски, кој сега е избран за пратеник и не … Продолжи со читање Манчевски на местото на Рашковски во Генералниот секретаријат на Владата?