Максим Димитриевски со независна кандидатура за градоначалник на Куманово

Ќе има ли ситуација „СДСМ против СДСМ’ во најголемата општина во државата, за каде што валдечката партија … Продолжи со читање Максим Димитриевски со независна кандидатура за градоначалник на Куманово