Максим Димитриевски е кандидат за претседател на ЗНАМ – време е за промена на политичката сцена во Македонија

Од утре, како што најави Мемов, започнува постапката за собирање потписи и граѓанската поддршка за нивниот кандидат … Продолжи со читање Максим Димитриевски е кандидат за претседател на ЗНАМ – време е за промена на политичката сцена во Македонија