Макрон размислува да испрати француски војници во Украина: Русија не смее да ја добие војната

На состанокот било одлучено и да се формира коалиција за снабдување на Украина со ракети за напади, … Продолжи со читање Макрон размислува да испрати француски војници во Украина: Русија не смее да ја добие војната