Макрон пред ЕП: Европа не може долго да биде далеку од Западен Балкан

Тоа според францускиот претседател, не треба да биде „членство против, за да се одбијат странските обиди за … Продолжи со читање Макрон пред ЕП: Европа не може долго да биде далеку од Западен Балкан