Макрон му порача на Путин: Не го сменив телефонскиот број

Макрон и Путин имаа добри работни односи пред Русија да го нападне нејзиниот сосед во февруари 2022 … Продолжи со читање Макрон му порача на Путин: Не го сменив телефонскиот број