Макрон кажа дека треба да се направат уставните измени и да се искористи согласноста на ЕУ за проширувањето, вели премиерот

Ковачевски во интервјуто за Канал 5 ТВ кажа и дека веќе испратил покана до Мицкоски и очекува … Продолжи со читање Макрон кажа дека треба да се направат уставните измени и да се искористи согласноста на ЕУ за проширувањето, вели премиерот