„Макпетрол“ нема да увезува и испорачува природен гас до потрошувачите

Поради чувствителноста на ситуацијата и јавниот интерес на оваа тема, „Макпетрол“ АД Скопје ја известува јавноста дека … Продолжи со читање „Макпетрол“ нема да увезува и испорачува природен гас до потрошувачите