Македонските државјани денеска одлучија да не патуваат во Белград за вакцинација – гужвите се префрлија во Ниш

За разлика од Белград, во Ниш во халата Чаир за вакцинација пристигнаа околу 2 000 македонски државјани, … Продолжи со читање Македонските државјани денеска одлучија да не патуваат во Белград за вакцинација – гужвите се префрлија во Ниш