„Македонски манифест“ – заеднички Меморандум на МАНУ, УКИМ и МПЦ-ОА

Во Меморандумот, меѓу другото, се посочува дека ова се „судбински денови за европската иднина на македонската суверена … Продолжи со читање „Македонски манифест“ – заеднички Меморандум на МАНУ, УКИМ и МПЦ-ОА