Македонската компанија „Сајтрокс“ на „црната листа“ на САД поради шпионски софтвер

Министерството за трговија на САД, препознавајќи ја клучната улога што технологијата за следење комуникации ја има во … Продолжи со читање Македонската компанија „Сајтрокс“ на „црната листа“ на САД поради шпионски софтвер