Македонската амбасадорка во Софија повикана на средба во бугарското МНР за случајот со Кадриески: Бугарија бара ефикасна истрага

„Бугарската страна изрази загриженост во врска со нападот врз Бекир Кадриески, кој е копретседател на здружението на … Продолжи со читање Македонската амбасадорка во Софија повикана на средба во бугарското МНР за случајот со Кадриески: Бугарија бара ефикасна истрага