Македонската амбасадорка во Софија: Огромен е потенцијалот за Северна Македонија и Бугарија да бидат најблиски земји

„Минатата година имавме историски високо ниво на трговска размена од над една милијарда евра. Прогнозите за оваа … Продолжи со читање Македонската амбасадорка во Софија: Огромен е потенцијалот за Северна Македонија и Бугарија да бидат најблиски земји