Македонската амбасадорка повикана во бугарското МНР – политичарите да се воздржат од провокативна реторика во предизборната кампања

Од бугарското МНР ја повикуваат политичката елита во Северна Македонија да ја покаже потребната политичка зрелост и … Продолжи со читање Македонската амбасадорка повикана во бугарското МНР – политичарите да се воздржат од провокативна реторика во предизборната кампања