Македонија заостанува во реформите и назадува во владеењето на правото и борбата против корупцијата – оценка на „Фридом хаус“

Ниту Груевски ниту неговите најблиски соработници не беа изведени пред лицето на правдата за нивните злоупотреби на … Продолжи со читање Македонија заостанува во реформите и назадува во владеењето на правото и борбата против корупцијата – оценка на „Фридом хаус“