Македонија повеќе не е „лидер“ на Балканот по новозаболени од ковид-19

По неколкунеделното „водство“, земјава повеќе нема најмногу заболени од ковид-19 по глава на жител во регионот. Приматот … Продолжи со читање Македонија повеќе не е „лидер“ на Балканот по новозаболени од ковид-19