Македонец во Бејрут: Беше ужасно, живеам блиску до местото на експлозијата

Се подготвував да излезам и одеднаш се слушна силен звук и тресење на зградата, слично на земјотрес, … Продолжи со читање Македонец во Бејрут: Беше ужасно, живеам блиску до местото на експлозијата