Мајка и ќерка прегазени на пешачки во Велес – детето загина

Од силниот удар, 11-годишното девојче било исфрлено речиси до следниот пешачки премин на улицата. Возачот воопшто не … Продолжи со читање Мајка и ќерка прегазени на пешачки во Велес – детето загина