М-НАВ: Донесена е одлука за упатување на обука на кандидатите за контролори на летање

Оттаму истакнуваат дека „во ниеден момент немало ниту размислување, а уште помалку преземање дејствија за прекинување или … Продолжи со читање М-НАВ: Донесена е одлука за упатување на обука на кандидатите за контролори на летање