Љупчо Коцевски е нов државен јавен обвинител, „за“ гласаа 62 пратеници

Инаку гласањето за именување на Коцевски помина без ниту еден глас „против“ или „воздржан“, а во пленарната … Продолжи со читање Љупчо Коцевски е нов државен јавен обвинител, „за“ гласаа 62 пратеници